Alternate Text

Over Ons

Abidewoonwinkel

Abidewoonwinkel realiseert de import, distributie, projectinrichting en toepassing van vloerbedekking, laminaat, marmeren bekleding, tegels en andere producten die de kwaliteit van de woonruimte zullen verhogen.

Abidewoonwinkel, met hoofdkantoor in Amsterdam,NL, werkt samen met ontwerpcentra, verkoopkantoren en grote fabrikanten in Europa en Azië. Abidewoonwinkel biedt zijn klanten producten aan met de internationale kwaliteitsnorm ISO9001 en ISO14001-norm voor milieubeheer.

Ons succes

Abidewoonwinkel, met zijn team van experts in vloer- en renovatiewerkzaamheden, ontwikkelt zich sinds 2001 in Amsterdam,NL, combineert zijn ervaringen uit het verleden en blijft groeien en bedient elke dag vele nieuwe klanten.

We werken altijd harder om ons brede productassortiment en onze professionele service aan onze klanten te versterken.

Waar we in geloven

Abidewoonwinkel levert en distribueert zijn producten wereldwijd via een kanaal van vertrouwde fabrikanten, geautoriseerde verkoopvertegenwoordigers en toonaangevende distributeurs in de branche.

Ons verkoopteam is getraind in al onze producten om onze klanten te voorzien van informatie over ons gehele portfolio. Klik hier om contact op te nemen met een lokale verkoopvertegenwoordiger.